Rreth Nesh

Prezantimi i markës

CROSSTE, duke u fokusuar në pajisjet sportive, mallrat sportive, joga, tekstilet e shtëpisë, produktet e jashtme dhe produkte të tjera të larmishme, është e lidhur me Jiangsu CROSSTE Technology Group Co., Ltd. Ndjekja e markave inovative sjell një përvojë gjithëpërfshirëse cilësore, shfaq sharmin e butikut produkteve në një mënyrë të gjithanshme, dhe arrin një kënaqësi të pashoqe përfundimtare.

CROSSTE merr "profesionalizmin, diversitetin, modën dhe inovacionin" si konceptin kryesor të markës, me karakteristikat e prodhimit modern dhe frymën e eksplorimit si karakterin e markës, duke kombinuar konceptet kineze dhe perëndimore për të krijuar një sistem të larmishëm shërbimi produkti, ai integron profesionalizëm, argëtim dhe diversitet për të përmirësuar shijen e popullit kinez.

1683601527434
rreth

Interpretimi i markës

"strideacross" do të thotë "kryq", "provë" do të thotë "provë";kombinimi i të dyjave krijon "CROSSTE";

"CROSSTE" do të thotë kërcim në performancë dhe arritje klasike.

Do të thotë që marka praktikon kulturën e industrisë dhe tregtisë, krijon një shumëllojshmëri produktesh me cilësi të lartë dhe arrin një jetë të mrekullueshme.

Kultura e markës

Vlerat e markës: Të orientuara nga njerëzit, inovative dhe të shkëlqyera, të përbashkëta dhe të favorshme.

Koncepti i markës: Profesional, i larmishëm, në modë, inovativ.

Propozimi i markës: Produkte të shkëlqyera, përvoja përfundimtare.

Vizioni i markës: Bëhuni një markë udhëheqëse me ndikim në integrimin e industrisë dhe tregtisë.

Misioni i markës: Fuqizimi i industrisë dhe tregtisë dhe për të arritur një jetë të mrekullueshme.

1683601568685
03FDCXGBEBJE76HTJEBAF8H

Historia e markës

CROSSTE, profesionist, i larmishëm, në modë dhe inovativ, është një prodhim butiku, por edhe një eksplorim në të ardhmen.Ai shfaq plotësisht funksionet dhe avantazhet e produkteve moderne, në mënyrë që çdo mik të mund të fitojë një përvojë të pashembullt në procesin e zotërimit të tij..

Si themelues i markës, ai iu përkushtua industrisë dhe tregtisë, krijoi bazat e tij të prodhimit në Shandong, Jiangsu dhe Zhejiang, zhvilloi një shumëllojshmëri produktesh dhe themeloi markën "CROSSTE".Lërini më shumë njerëz të ndjejnë sharmin e prodhimit modern.Ai integron sportin dhe fitnesin, jogën në natyrë dhe shtëpinë e kohës së lirë, në mënyrë që çdo partner zhytës të ndihet njësoj, të çojë përpara frymën e eksplorimit të së ardhmes dhe të ketë një përvojë të mrekullueshme përfundimtare.

Një markë është si një person dhe ajo që është e pazëvendësueshme është profesionalizmi, besimet dhe ndjenjat e saj.Përballë çdo klienti, lërini gjithmonë ekstremin dhe të mrekullueshmen të rriten së bashku.Në rrugën për të bërë një markë, për shkak të fokusit, kaq profesionale.Prandaj, ne jemi më të gatshëm të promovojmë në mënyrë aktive sportin, të fokusohemi në produkte dhe shërbime dhe t'i përkushtohemi atij.Ndjeni sharmin e një jete të mrekullueshme dhe eksploroni dhe zbuloni së bashku një të ardhme të mrekullueshme.

Specialiteti i markës

[CROSSTE · Prodhimi]

CROSSTE merr "profesionalizmin, diversitetin, modën dhe inovacionin" si konceptin kryesor të markës, ndjek frymën e eksplorimit me karakteristikat moderne të prodhimit si karakterin e markës dhe ndjek konceptin e "produkteve të shkëlqyera, përvojës përfundimtare" në Shandong, Jiangsu dhe Zhejiang. kanë krijuar bazat e tyre të prodhimit, duke u fokusuar në profesionalizmin, argëtimin dhe diversitetin për të arritur produkte me cilësi të lartë.

[CROSSTE · SHËRBIMI]

Marka krijon një seri sistemesh shërbimesh të plota ekologjike, zbaton një përvojë shërbimi produkti pa shqetësime gjatë gjithë procesit, nxjerr në pah vlerën e markës dhe ia kthen çdo partneri që i beson markës.

[CROSSTE · Inovacion]

Ndërkohë që ne këmbëngulim të trashëgojmë kulturën industriale dhe tregtare, ne gjithashtu i kushtojmë vëmendje përvojës inovative të projektit, integrojmë frymën moderne ndërkombëtare industriale dhe tregtare dhe kërkesat e sigurisë, adoptojmë stile dhe koncepte të ndryshme dhe i përkushtohemi përtëritjes dhe modernizimit të markë.

[CROSSTE · Marka]

Respektoni strategjinë e produkteve me cilësi të lartë, zbatoni menaxhimin e markës dhe siguroni fuqi endogjene për zhvillimin e markës me një qëndrim profesional me vlerë të pazëvendësueshme të markës.

1683601615885
2e8a2b9c5f8a3a189dc13c1f2976262

KRYQI

Pozicionimi i markës

◆ Integrim profesional i larmishëm i industrisë dhe tregtisë + markë kryesore e inovacionit kulturor butik;

◆ Strategji gjithëpërfshirëse e tregut për të përmbushur nevojat e grupeve moderne urbane dhe grupeve të jetës me cilësi të lartë.

Slogani i markës----CROSSTE, bëje jetën më emocionuese!

Arsyet për të blerë me ne

Transport falas

Në artikujt në magazinë të porositura deri në orën 17:00

Pranoni shumë monedhë

Pagesa me shumë valuta

Custom & Service

Mbështetje Online 24/7