За нас

Вовед во брендот

CROSSTE, фокусирајќи се на спортска опрема, спортски производи, јога, домашен текстил, производи за отворено и други диверзифицирани производи, е поврзана со Jiangsu CROSSTE Technology Group Co., Ltd. Потрагата по иновативни брендови носи извонредно квалитетно искуство, го прикажува шармот на бутикот производи на сеопфатен начин и постигнува неспоредливо врвно уживање.

CROSSTE ги зема „професионализмот, различноста, модата и иновативноста“ како основен концепт на брендот, со карактеристиките на модерното производство и духот на истражување како карактер на брендот, комбинирајќи ги кинеските и западните концепти за да се создаде разновиден систем за услуги на производи, тој интегрира професионализам, забава и различност за подобрување на вкусот на Кинезите.

1683601527434
за

Толкување на брендот

„strideacross“ значи „крст“, „тест“ значи „тест“;комбинацијата на двете создава „CROSSTE“;

„CROSSTE“ значи скок во перформансите и постигнување класици.

Тоа значи дека брендот ја практикува културата на индустријата и трговијата, создава разновидни производи со висок квалитет и постигнува прекрасен живот.

Култура на брендот

Вредности на брендот: ориентирани кон луѓето, иновативни и одлични, споделени и победнички.

Концепт на брендот: професионален, разновиден, модерен, иновативен.

Предлог бренд: Исклучителни производи, врвно искуство.

Бренд Визија: Станете влијателен водечки бренд во интеграцијата на индустријата и трговијата.

Мисија на брендот: зајакнување на индустријата и трговијата и постигнување прекрасен живот.

1683601568685
03FDCXGBEBJE76HTJEBAF8H

Бренд приказна

CROSSTE, професионален, разновиден, модерен и иновативен, е производство на бутици, но и идно истражување.Целосно ги прикажува функциите и предностите на современите производи, така што секој пријател може да стекне неспоредливо искуство во процесот на негово поседување..

Како основач на брендот, тој се посвети на индустријата и трговијата, основаше свои производствени бази во Шандонг, Џиангсу и Жеџијанг, разви разновидни производи и го основа брендот „CROSSTE“.Дозволете повеќе луѓе да го почувствуваат шармот на модерното производство.Интегрира спорт и фитнес, јога на отворено и рекреативен дом, така што секој вдлабочен партнер може да се чувствува исто, да го пренесе духот на истражување на иднината и да има прекрасно врвно искуство.

Брендот е како личност, а она што е незаменливо е неговата професионалност, верувања и чувства.Во лицето на секој клиент, секогаш нека растат заедно екстремното и прекрасното.На пат да се направи бренд, поради фокусот, толку професионален.Затоа, ние сме повеќе подготвени активно да го промовираме спортот, да се фокусираме на производи и услуги и да се посветиме на него.Почувствувајте го шармот на прекрасниот живот и заедно истражувајте и откријте прекрасна иднина.

Специјалитет за бренд

[CROSSTE · Производство]

CROSSTE ги зема „професионализмот, различноста, модата и иновативноста“ како основен концепт на брендот, го следи духот на истражување со модерни производствени карактеристики како карактер на брендот и го следи концептот на „исклучителни производи, врвно искуство“ во Шандонг, Џиангсу и Жеџијанг. имаат воспоставено сопствени производствени бази, фокусирајќи се на професионализмот, забавата и различноста за да постигнат производи со висок квалитет.

[CROSSTE · СЕРВИС]

Брендот создава серија на целосни системи за еколошки услуги, имплементира безгрижно искуство за сервисирање на производите во текот на целиот процес, ја истакнува вредноста на брендот и му враќа на секој партнер кој му верува на брендот.

[CROSSTE · Иновации]

Иако инсистираме да ја наследиме индустриската и трговската култура, обрнуваме внимание и на иновативното искуство на проектот, го интегрираме меѓународниот модерен индустриски и трговски дух и безбедносни барања, усвојуваме различни стилови и концепти и се посветуваме на подмладување и модернизација на брендот.

[CROSSTE · Бренд]

Придржувајте се до стратегијата за производи со висок квалитет, имплементирајте управување со брендот и обезбедете ендогена моќ за развој на брендот со професионален став незаменлива вредност на брендот.

1683601615885
2e8a2b9c5f8a3a189dc13c1f2976262

КРСТЕ

Позиционирање на брендот

◆ Професионална разновидна индустрија и трговија интеграција + бутик културни иновации водечки бренд;

◆ Сеопфатна пазарна стратегија за задоволување на потребите на модерните урбани групи и висококвалитетните животни групи.

Слоган на брендот----CROSSTE, направете го животот повозбудлив!

Причини за купување кај нас

Бесплатна испорака

На залиха артикли нарачани до 17:00 часот

Прифатете повеќе валути

Плаќање на повеќе валути

Прилагодено и сервис

Поддршка онлајн 24/7