Kort historie om Smith-maskinen Hvem opfandt Smith-maskinen, og hvorfor er den så populær?

Smith-maskine er en favorit blandt mange fitness- og bodybuilding-entusiaster, fordi den kan hjælpe dig med at udføre tung træning mere sikkert, men på grund af dens unaturlige bevægelser, ufuldstændige muskelbevægelser og generelt uattraktivt design kritiseret.

Så hvem opfandt Smith Machine, der er elsket og hadet?Hvorfor gjorde de det, og hvordan blev det så populært?Denne artikel vil tage dig igennem nogle spørgsmål om historien om Smith Machine.

Tianzhihui Sportsartikler-4

Hvem opfandt smith maskinen

Tro det eller ej, en af ​​de mest indflydelsesrige personer inden for amerikansk fitness, Jack Lalanne, er ansvarlig for at skabe denne had-kærlighed Smith-maskine.

Men Smith-maskinen er kun et produkt i en række opfindelser af "fitness fader."I en karriere, der strækker sig over halvtreds år, opfandt og populariserede Lalani en række maskiner, der blev brugt i fitnesscentre rundt om i verden, såsom benforlængermaskiner og portalrammer, som altid har været favoriseret af trænere.Og Lalani har altid været engageret i den innovative business fitness, uanset om du kan lide det eller ej, Smith-maskinen kan bevise Lalanis kraftfulde kreativitet.

Hvorfor Lalany opfandt Smith-maskinen

I 1950'erne var Jack Lalany på højden af ​​sin karriere, men utilfreds med status quo havde han udtænkt en maskine, som han håbede sikkert kunne udføre tunge squats uden menneskelig assistance, og ikke kun kan denne maskine erstatte frie vægte, det kan også effektivt hjælpe med udførelsen af ​​et samlet træningsprogram.

Tianzhihui Sportsartikler-6

Så en aften spiste Lalani middag med sin gamle ven Rudy Smith, mændenes badehusbestyrer, og havde en seriøs diskussion om hans planer.Efter en lang diskussion mellem de to tegnede Lalani skyndsomt, hvad han troede ville virke på en serviet, og det, han tegnede på servietten, var prototypen på en moderne Smith-maskine.

Hvorfor er Smith Machine så populær?

Det er vigtigt at bemærke, at det var Smith, ikke Lalani, der besluttede at forvandle Lalanis tegninger til rigtige maskiner.Da han så en simpel tegning fra en ven, spurgte Smith Lalani, om han kunne prøve at designe maskinen.Da der ikke var nogen indvendinger, gik Lalani med til at lade Smith designe maskinen.

Tianzhihui Sportsartikler-5

Som forventet byggede Smith maskinen på meget kort tid.Da den første maskine blev bygget, kom Smith i kontakt med Vic Tanny (Vic Tanny ejer en række fitnesscentre i USA) og installerede Smith-maskinen til Tanny )Gym.Efterhånden som kunderne begyndte at bruge maskinen mere og mere, installerede Tenney Smith-maskiner i næsten alle fitnesscentre, han ejer over hele landet.Derudover hyrede han Rudy Smith som fitnessleder, og billedet nedenfor viser Smith og verdens første Smith-maskine.

Tianzhihui Sportsartikler-3-1

I 1970'erne var Smith-maskinen blevet et almindeligt stykke udstyr i amerikanske fitnesscentre, og som en hyldest til Rudy Smith vil maskinen for altid bære hans efternavn.


Indlægstid: 23. august 2022