E kamaʻilio ana e pili ana i nā ʻano o nā squat racks a me nā pono a me nā hemahema

No nā kumu hana, ua kūʻai a hoʻohana au i nā ʻano ʻano ʻokoʻa like ʻole.ʻOiai ʻo lākou a pau he mau kīʻaha squat, ua mamao loa nā hana o nā ʻano ʻokoʻa mai kekahi i kekahi e pili ana i nā hana, nā hiʻohiʻona a me ka ʻike mea hoʻohana.ʻO ka lawe ʻana i ke kiʻi Smith, ka papa squat frame, ka hapalua-frame squat frame, horizontal squat frame a me ka wehe ʻana i ka maʻalahi squat frame e like me nā laʻana, nā mea maikaʻi, nā pōʻino a me nā hiʻohiʻona pili o kēia mau ʻano ʻano like ʻole o nā papa kuʻekuʻe e kūkākūkā ʻia ma lalo nei.hoʻolauna pōkole.

Nūhou Squat Rack TZH-1

ʻO nā pono a me nā pōʻino o ka Smith machine squat rack:

ʻO nā mea maikaʻi o ka Smith rack: palekana a hilinaʻi, paʻa i ka hoʻolālā, me nā hana likeʻole e like me ka hukiʻana, ka huki kiʻekiʻe, ka hukiʻana, a me nā mea'ē aʻe;ʻAʻole hāʻule ka pahu i ka honua, a mālama ʻia ia e kahi punawai paʻa, no laila ʻaʻohe pono e hopohopo e pili ana i ka haki ʻana i ka papahele, a ʻaʻole nui ka walaʻau.

Nā pōʻino: lawe i kahi nui;ʻO ke ala o ka hāpai ʻana a me ka hāʻule ʻana he laina paʻa 100%, e pili ana i ka hopena hoʻoikaika;ʻAʻole hiki ke hoʻohana wale ʻia ka pahu pahu, ʻaʻole hiki ke hoʻohana ʻia i nā pahu ʻē aʻe.ʻO nā kānaka kūpono a me nā hiʻohiʻona kūpono: Pono e loaʻa i nā wahi hoʻoikaika kino nui, ʻoi aku ka maikaʻi no nā poʻe hoʻomaka a me nā mea hoʻohana waena e hana i ka squat, deadlift, a me ka hoʻomaʻamaʻa papa.

Nūhou Squat Rack TZH-3

Nā pono a me nā pōʻino o Frame Squat Rack:

Nā pōmaikaʻi o ka pahu kuʻekuʻe kuʻekuʻe: ʻano palekana, kūpaʻa i ke ʻano, a he huki huki.Hiki ke hoʻohana ʻia nā ʻāpana ʻokoʻa.

Nā pōʻino: Lawe nui ia i kahi ākea;ʻAʻole ia he hana o ka hoʻoponopono ʻana i ka posture, a pono nā poʻe hoʻomaka e hoʻolohe i ka lawe ʻana i ke kūlana kūpono.Nā kānaka kūpono a me nā hiʻohiʻona kūpono: He kūpono ia no nā wahi hoʻoikaika kino nui a me nā ʻohana me kahi ākea nui o loko.He kūpono ia no nā poʻe hoʻomaka, waena a me nā poʻe hoʻoikaika kino e hana i nā ʻano like ʻole o ka hoʻomaʻamaʻa ikaika.Manaʻo ikaika.

Nūhou Squat Rack TZH-4

ʻO nā mea maikaʻi a me nā pōʻino o kahi papa kuʻekuʻe hapalua:

Pōmaikaʻi: ʻaʻohe paʻa maikaʻi (inā lōʻihi ka hoʻohana pono ʻana, ʻaʻohe ulia);ʻoi aku ka maikaʻi o ka hopena hoʻoikaika kino, a hiki ke hoʻohana ʻia ma ke ʻano he paepae;He ʻuʻuku ke kumu kūʻai, ma kahi o $70-$80.

Nā pōʻino: ʻAʻole paʻa loa, lawe i kahi nui.Nā kānaka kūpono a me nā hiʻohiʻona kūpono: kūpono no ka hoʻohana hale maʻamau.

Nūhou Squat Rack TZH-5

ʻO nā pono a me nā pōʻino o kahi papa kuʻekuʻe wāwae:

Pōmaikaʻi: hale paʻa, kapuaʻi liʻiliʻi, kumu kūʻai haʻahaʻa.

Nā pōʻino: Paʻa ke kiʻekiʻe, ʻaʻole hiki ke hoʻololi i ke kiʻekiʻe o ka barbell, a ʻo ka hana hoʻokahi.Nā kānaka kūpono a me nā hiʻohiʻona kūpono: kūpono i nā hale maʻamau, palekana maʻamau, a pono e hoʻohana ʻia e like me nā lula.

Nūhou Squat Rack TZH-6

ʻO nā mea maikaʻi a me nā pōʻino o kahi ʻāpana squat rack:

Pōmaikaʻi: maʻalahi loa, mālama wahi, maʻalahi a maʻalahi hoʻi e hoʻohana, hiki ke hoʻohana ʻia me nā barbell o nā lōʻihi like ʻole.

Nā pōʻino: ʻO ka hoʻolālā mahele e alakaʻi i ka paʻa maʻamau;ʻoi aku ka paʻakikī o ka hana ʻana (ʻaʻole maʻalahi ka barbell e kau ma ka papa);nui loa ke kumu a maʻalahi ka hele ʻana.Nā kānaka kūpono a me nā hiʻohiʻona kūpono: He kūpono ia no ka hoʻohana ʻana i ka ʻohana me kahi wahi noho liʻiliʻi, a he laulā ka palekana.

Nūhou Squat Rack TZH-7

Ka manawa hoʻouna: Sep-24-2022